Ads by Google

Get This Pop-up Window


Thursday, 31 July 2014

SIM Kad Ajaib.. Kita Guna, Kita Dibayar..!!


Pendaftaran dalam program ini adalah RM90 sekali sahaja seumur hidup.
Tiada istilah pendaftaran ulangan seperti pendaftaran bulanan atau pendaftaran tahunan...


INGAT! sekali sahaja untuk seumur hidup!
Selepas itu, kita akan dapat satu simkad iaitu simkad Tone Plus plan yang digunakan adalah prepaid, bukannya postpaid. Dalam simkad ni disertakan sekali credit / masa bual sebanyak RM30. Setelah daftar, kita akan dapat MEMBER ID(contoh ID TPA041549), MEMBER ID ini melambangkan kita adalah orang YANG KE- dalam program ini bagi seluruh malaysia. MEMBER ID ini juga membolehkan kita untuk mendaftar ahli baru ke dalam program ini. Selepas itu kita akan menjadi agen kepada Syarikat TONE PLUS dan Syarikat TUNE TALK.
Ada 2 syarikat yang berbeza dalam program ini.
TONE PLUS yang akan kelola program ini iaitu menyediakan simkad dan komisyen.
Simkad ini tidak terdapat di kedai, hanya boleh didapati melalui agen-agen yang telah dilantik oleh TONE PLUS.
TUNE TALK akan menyediakan service atau LINE TUNETALK. Tunetalk menggunakan pencawang celcom, di mana ada line celcom, di situ ada line tunetalk./tone plus
TUGAS KITA SEBAGAI AGEN DALAM PROGRAM INI HANYALAH MEMPERKENALKAN RAKAN-RAKAN DAN AHLI KELUARGA KITA UNTUK MENGGUNAKAN LINE TUNETALK
APABILA MEREKA MENGGUNAKAN LINE TUNETALK DAN DAFTAR MELALUI MEMBER ID KITA, TONE PLUS AKAN BAYAR KITA KOMISYEN BERBENTUK WANG DAN AKAN DIMASUKKAN KE DALAM AKAUN BANK KITA DAN BANYAK FAEDAH(BENEFIT)AKAN KITA PEROLEHI SETELAH JADI AHLI TONE PLUS INI.
SERTAILAH ANDA AKAN RASA KESERONOKKAN DALAM PROGRAM BISNES MUDAH & SIMPLE INI,SAYA DISINI SEDIA MEMBANTU DAN BERI TUNJUK AJAR KEPADA ANDA YANG BETUL-BETUL BERMINAT SAHAJA,BUAT SAMPAI JADI"GUNA & PERKENALKAN SAHAJA".
TONE PLUSHEBAT, ANDA HEBAT! ANDA BUAT ANDA DAPAT !

Jadilah Yang Terawal...


PM/Whatsapp/Call/SMS
ALIFF - 0135892831
BBM PIN - 7A4A7D94