Ads by Google

Get This Pop-up Window


Monday, 9 February 2015

Konspirasi HAARP untuk memusnahkan tamadun dunia?

HAARP
Gempa bumi. Banjir. Tsunami. Hujan.
Bagaimana sekiranya anda boleh mengawal cuaca dunia seperti yang di atas? Bukan sahaja anda dapat mengawal cuaca tersebut, malah anda dengan tepat boleh mengawal bila, di mana dan bagaimana besar impaknya ke atas penduduk bumi secara amnya dan penduduk sesebuah negara itu secara khususnya.
Bagaimana jika aku katakan gempa bumi kuat berukuran 8.9 skala richter yang menggegarkan Jepun dan menyebabkan tsunami pada 11 Mac 2011 yang lepas adalah perbuatan manusia itu sendiri? Bagaimana pula jika dengan ekstremnya aku menyatakan hujan yang turun adalah dari perbuatan manusia itu sendiri? Mustahil bukan? Hakikatnya tidak mustahil bagi manusia yang sememangnya gila akan kuasa sehinggakan cuaca dunia pun mahu dikawalnya.
Mungkin akan kedengaran suara sumbang yang bakal menyangkal konspirasi ini kerana kalimah Allah ‘kun-fa-ya-kun’ -‘ jadi, maka jadilah ia’. Pada aku, memang benar tsunami yang melanda negara matahari terbit pada waktu itu adalah ‘kun-fa-ya-kun’ Allah tetapi ‘kun-fa-ya-kun’ yang menyatakan itu adalah dari perbuatan manusia itu sendiri dengan berbekalkan teknologi HAARP yang berada di dalam tangan orang-orang tertentu dengan propaganda mereka yang tertentu untuk kalian fikirkan.
Apakah itu HAARP? Siapakah empunya HAARP ini? Bilakah bermulanya projek HAARP ini? Di manakah terletaknya senjata canggih serba moden ini? Bagaimanakah fungsi HAARP ini sehinggakan cuaca dunia boleh diubah sesuka-hati? Mungkinkah ada kaitannya HAARP ini dengan Dajjal?
APAKAH HAARP?
HAARP adalah ringkasan daripada High-Frequency Active Auroral Research Project.
HAARP di Alaska
Ianya adalah satu program penyelidikan ionosfera yang dibiayai bersama olehTentera Udara ASTentera Laut Amerika Syarikat (AS)Universiti Alaska, dan Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA).
HAARP terletak di Alaska, Amerika Syarikat. Lebih tepatnya lagi HAARP berada di Gakona, Alaska (latitude:62.39,longitude:145,15) yang terletak di barat Taman Nasional Wrangell-Saint Elias.
Kerja Stesen HAARP bermula pada tahun 1993. Kerja semasa IRI telah siap pada tahun 2007, dan kontraktor utama adalah BAE Systems Advanced Technologies. Pada 2008, HAARP telah menelan belanja sekitar AS $ 250 juta dalam kos pembinaan. Operasinya dibiayai oleh cukai dan dibina oleh BAE Advanced Technologies (BAEAT).
Walaupun HAARP ini didakwa hanya berfungsi untuk menganalisis ionosfera dan mengenalpasti potensi utnuk membangunkan teknologi peningkatan ionosfera untuk komunikasi dan pengawasan, para pemerhati dan spekulator sememangnya 110% tidak pernah bersetuju dengan operasi yang mereka dakwa mereka jalankan.
Sekiranya HAARP ini adalah satu kajian untuk menganalisis ionosfera, mengapa HAARP ini perlu berada di bawah kawalan dan pengawasan Tentera Udara AS, Tentera Laut Amerika AS dan DARPA?  Mengapa bukan di bawah kawalan dan pengawasan sebuah badan tertentu yang terkecuali daripada badan-badan ketenteraan tersebut? Ternyata, mereka mempunyai agenda yang tersembunyi di dalam menjayakan New World Order atau One World Government yang fasa pertamanya telah bermula pada tahun 1990.
Pada asasnya, HAARP diambil dari sebuah model alat pengesan minyak mentah di bawah laut. Apabila satu gelombang dipancarkan ke dasar laut dan satu bunyi yang tertentu yang dikenali sebagai note dipantulkan kembali ke atas, para peneroka laut dapat mengetahui apakah yang berada di dasar laut itu seperti minyak mentah dll. Perkara sedemikian dapat dicapai dengan hanya menggunakan gelombang yang sangat kecil dan sama sekali tidak mengganggu persekitaran di bawah laut.
Antenna IRI HAARP
Berlainan pula dengan HAARP. Yang mana model alat pengesan minyak mentah tadi diolah menjadi sebuah alat penembak angkasa dengan menggunakan gelombang frekuensi radio rendah mahupun tinggi. Sejumlah 180 antenna IRI yang mampu mengeluarkan gelombang frekuensi radio antara 2.8Mhz hingga 10Mhz. Kalian buatlah perkiraan sendiri berapa besar gelombang yang dapat dihasilkan apabila antenna itu dihidupkan untuk berfungsi pada frekuensi tertinggi dan didarab dengan 180 buah antenna.
BAGAIMANA HAARP BERFUNGSI?
Gambaran ringkas bagaimana HAARP berfungsi
Gelombang yang dijana dari stesen HAARP akan dipancarkan ke bahagian yang tertentu pada bahagian ionosfera di mana-mana bahagian di dalam dunia. Gelombang tersebut seterusnya akan mengganggu kestabilan ionosfera dan menyebabkan akan berlakunya penolakan ke arah luar bumi. Lapisan ionosfera yang terganggu tadi secara semulajadinya akan kembali ke keadaan asal. Keadaan ini akan menyebabkan berlakunya satu penolakan gelombang semula ke muka bumi. Gelombang inilah yang akan menyebabkan kerosakan ke atas muka bumi sama ada dalam bentuk tsunami, gempa bumi dll.
Sekiranya mereka ingin membentuk tsunami seperti yang berlaku di Jepun, mereka hanya perlu halakan gelombang tersebut ke arah laut kerana gelombang tersebut akan membelah permukaan laut dan seterusnya menyebabkan gempa di bawah laut. Maka terhasillah tsunami. Bagi menghasilkan bencana alam atau cuaca yang mereka ingini, mereka hanya perlu menggunakan frekuensi yang berlainan dan memancarnya ke arah ionosfera pada tempoh yang tertentu bagi mendapatkan impak yang mereka ingini. Mudah, bukan?
TSUNAMI
Siapa boleh melupakan tsunami yang melanda negara Jepun pada 11 Mac 2011? Seluruh dunia menyaksikan bagaimana sebelah timur Jepun dimamah lautan yang datang meluru ke arah mereka dan penduduk tempatan hanya mampu melihat harta benda mereka dimusnahkan sekelip mata. Bagaimana jika aku katakan tsunami tersebut adalah satu perbuatan laknat yang dirancang dan moderatornya adalah HAARP ini sendiri?
Untuk pengetahuan kalian, HAARP di Genoa, Alasaka memiliki website mereka sendiri dan di situ terdapat pengkalan data bila mana HAARP ini dihidupkan. Dari pengkalan data itulah aku membentuk sebuah unjuran yang tidak seberapa bagi menunjukkan stesen itu tidak berapa aktif beberapa hari sebelum 11 Mac 2011. Tetapi 48 jam sebelum tsunami Jepun, stesen ini mula beroperasi secara aktif dengan melancarkan gelombang secara konsisten.
Unjuran data operasi stesen HAARP pada Mac 2011 (sila klik rajah di atas untuk lebih jelas)
Sekiranya anda percaya bahawa unjuran ini aku sengaja ada-adakan, kalian sendiri boleh ke website tersebut di sini dan klik pada bahagian inductionmagnetometer yang datanya sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sama ada stesen ini beroperasi ataupun tidak dan aku percaya kalian anda dapati data yang dilihat seperti di atas,  masih lagi berada di sana.
Sekiranya kalian mempunyai tahap ingin tahu yang cukup tinggi, aku percaya kalian akan mencari semula pengkalan data bagi kes-kes tsunami yang berlaku seperti di Aceh (2006), China (2008) dan Haiti (2010).
Kata-kata pedas daripada Presiden Venezuela iaitu Hugo Chavez yang mengaitkan HAARP dengan gempa bumi Haiti 2010 langsung tidak dijawab oleh Barack Obama. Begitu juga kritikan daripada media dan saintis daripada China yang mendakwa HAARP telah mencetus gempa bumi yang kuat di Sichuan, China pada 2008. Antara percaya atau tidak, nama-nama besar seperti Hugo Chavez sendiri telah percaya Amerika Syarikat sedang berusaha mewujudkan satu teknologi yang sangat memberhaya kepada umat manusia seluruh dunia.
MEMPENGARUHI PEMIKIRAN MANUSIA
Konspirator juga percaya  HAARP juga boleh digunakan sebagai senjata bagi memanipulasi pemikiran manusia dengan mengirimkan extremely low frequency (ELF) radiation ke otak manusia, HAARP dikatakan boleh mengawal emosi dan perasaan manusia. Untuk lebih jelasnya, lihat teori di bawah:
Pada dasarnya otak besar manusia bekerja pada 1-30 pulse/sec-nya. Dan dalam putaran perdetiknya, terdapat frekuensi hertz. 
  • Delta (1-4/sec), Keadaan tidur
  • Theta (4-7/sec), Keadaan mengantuk atau baru bangun
  • Alpha (7-12/sec), Keadaan Normal dan belajar
  • Beta (tak terhitung), Keadaan Marah atau sedang dalam emosi yang tinggi
Keupayaan stesen HAARP bagi menggunakan gelombang berfrekuensi rendah masih lagi di bawah pengawasan para pemerhati dan mereka percaya dalang-dalang disebaliknya mempunyai misi dan visi yang tersendiri.
Pada hemat aku, IlluminatiSecret Societies dan Freemason adalah di antara dalang yang dikatakan mempunyai minat yang mendalam dalam minda kawalan ini kerana mereka ingin mewujudkan sebuah dunia tanpa Tuhan dan mempercayai akan kehadiran Dajjal (The False Messiah) adalah penyelamat sebenar.
Mengapa aku katakan mereka-mereka seperti yang di atas? Kerana mereka adalah penyembah syaitan laknatullah dan syaitan itu sememangnya ingin membawa bersama umat manusia seluruhnya ke dalam neraka Jahannam. Aku percaya, syaitan telah menyuruh mereka buat segala sesuatu yang berada di dalam dunia pada waktu ini dengan memberi jaminan kepada penyembahnya bahawa mereka akan memperoleh kekayaan, kuasa dan pengawalan sepenuhnya ke atas manusia di dalam dunia ini. Wallahu’alam.
Bagaimana mereka ingin membuat manusia percaya bahawa penyelamat palsu itu adalah penyelamat sebenar?
Di sinilah Project Blue Beam memainkan peranannya.
BLUE BEAM PROJECT
Blue Beam Project adalah projek rahsia yang melibatkan NASA dan Perikatan Bangsa-Bangsa. Terdiri dari sebuah rencana yang melibatkan empat langkah untuk menciptakan sandiwara-buatan mengenai “Kedatangan Kedua Jesus/Isa A.S ke bumi” (second coming of Jesus/Isa A.S) untuk mendirikan sebuah “satu agama dunia” yang dikendalikan oleh New World Order. Pertama kali dilaporkan ke pengetahuan awam pada tahun 1994 oleh Serge Monast, seorang wartawan Kanada.
Serge Monast dan teman wartawannya, meneliti Blue Beam Project, meninggal kerana “serangan jantung” dalam selang beberapa minggu antara satu sama lain, meskipun keduanya tidak memiliki catatan memiliki penyakit jantung. Ketika itu Serge sedang berada di Kanada dan rakan wartawan Kanada beliau sedang berkunjung Irelang.
Sebelum kematiannya, pemerintah Kanada menculik anak perempuan Serge dalam usaha mencegahnya untuk terus melakukan penelitian ke atas Project Blue Beam. Sehingga kini, anak perempuannya tidak pernah kembali.
Persoalannya, adakah Serge Monast tahu terlalu banyak mengenai sesuatu yang beliau dan dunia tidak patut tahu sehingga mulut beliau terpaksa ditutup dengan cara membunuhnya? Sudah pasti ada sesuatu yang ‘mereka’ ingin sembunyikan dari pengetahuan umum.
Blue Beam Project adalah projek rahsia NASA, di mana dengan menggunakan teknologi canggih seperti HAARP dengan alat ini mereka akan menciptakan sandiwara yang sangat canggih untuk menipu umat dunia.
Mereka akan mensimulasikan turunnya Jesus/Isa A.S ke bumi, tapi sebelum itu mereka juga akan mensimulasikan serangan UFO ke bumi terlebih dahulu dengan bertujuan membuat masyarakat ketakutan sehingga mereka amat mengharapkan seorang penolong. Di sinilah penyelamat palsu akan turun (Dajjal) dan akan berpura-pura menjadi penyelamat mereka.
Dajjal akan menyuruh manusia untuk bersatu menjadi satu pemerintahan (One World Government). Dajjal seterusnya akan mengaku sebagai Messiah, dan mengakui dirinya sebagai Tuhan dan menyuruh manusia untuk menyembahnya(One World Religion)
Ditambah pula dengan teknologi HAARP yang boleh mengawal pemikiran, emosi dan perasaan manusia, sehingga seakan-akan manusia di seluruh dunia merasa sedang berhadapan langsung dengan Tuhannya.
Seperti sebuah cerita dongeng bukan? Tetapi memang itulah yang mereka harapkan dengan meyakinkan umat manusia bahawa senario itu benar-benar terjadi. Walhal itu semua hanyalah satu pembohongan dan keadaan yang hanya direka semata-mata. Salah satu cara bagi memastikan kejayaan semua program dari golongan hitam selama ini adalah; membuat seakan-akan semua itu tidak mungkin dan hanya angan-angan kosong, baik di bidang ekonomi, politik, ideologi, sosial, budaya dan pertahanan serta keamanan. Tetapi lihatlah, hampir kesemua program dan projeknya untuk mengambil-alih dunia hampir berjaya dan hampir ke penghujungnya.
Yang mana pada penghujungnya, kesemua umat Islam tahu bahawa negara haram Israel akan menjadi negara dominan di dalam dunia sekali lagi selepas zaman Nabi Sulaiman a.s. Bukan lagi England, bukan lagi Amerika Syarikat. Lihat sahaja apa yang berlaku di sekeliling tanah Arab pada waktu ini. Bermula di Tunisia dan kini di Syria. Satu persatu akan dijatuhkan bagi membolehkan negara haram Israel bangun sebagai kuasa besar dunia.
KESIMPULAN
Bagi yang merasa hairan apakah hubungannya antara Dajjal, HAARP dan Blue Beam Project? Semua ini adalah agenda bagi menjayakan pembentukan New World Order. Di mana pelaksana agenda ini adalah orang-orang yang menyembah iblis/Lucifer.
Dan Iblis mempersiapkan rencananya dengan baik untuk menyesatkan manusia dengan bekerjasama dengan para pemujanya, iaitu dengan mempersiapkan kedatangan Dajjal/Anti-Christ di muka bumi agar semua manusia tidak menyembah Allah tapi menyembah sang Dajjal.
“Ya Allah Ya Tuhanku. Engkau lindungilah aku, ahli keluargaku, saudara-maraku, sahabat-handaiku, kawan-kawanku, serta semua muslimin dan muslimat di dalam dunia Mu ini daripada fitnah semasa kami hidup, daripada fitnah sesudah kami mati, lindungilah diri kami dari seksa api neraka Jahannam mu, Ya Allah dan Engkau lindungilah kami dari fitnah Dajjal”